Kapsule - rastlinske (Paket po 500 kos) Brez uporabe živalskih proizvodov – košer in halal – ne vsebuje konzervansov, aditivov ali gensko sp.. Product #: CAPS Regular price: 21,00€ 21,00€ Na zalogi

Kapsule - rastlinske (Paket po 500 kos)

Koda: CAPS
Dobavljivost: Na zalogi

Cena: 25,62€

Opcije na voljo

* Izbira za KAPSULE:

Izberite različico izdelka

Brez uporabe živalskih proizvodov – košer in halal – ne vsebuje konzervansov, aditivov ali gensko spremenjenih organizmov.

Na voljo kapsule velikosti "00", "0" in "#1".

"000" drži približno 1000 mg., "00" drži približno 735 mg., "0" velikost drži približno 500 mg., #1 drži približno 400 mg., #3 drži približno 200 mg.

Brez uporabe živalskih proizvodov – košer in halal – ne vsebuje konzervansov, aditivov ali gensko spremenjenih organizmov.

 

Kapsule se v želodcu hitro razgradijo in so lahko prebavljive.

Kapsule je potrebno shraniti na hladnem (temperatura 14,6 do 26 stopinj C.) in suhem mestu (vlaga 45% do 60%). Rok uporabnosti kapsul znaša tri do pet let.

Prazne kapsule so izdelane v skladu z dobrimi proizvodnimi praksami in standardom ISO 9002 ter ne vsebujejo dodatkov etilenoksida ali sulfitov.

Vse kapsule imajo certifikate, da so košer in halal.
Vse kapsule so brez gensko spremenjenih organizmov.
Vse kapsule so brez glutena in ne vsebujejo konzervansov.

Prazne rastlinske kapsule (imenovane tudi prazne vegetarijanske kapsule) vsebujejo zgolj dve sestavini: HPMC in destilirano vodo. HPMC – hidroksipropilmetil celuloza – je izdelana iz rastlinske celuloze. Te kapsule so 100% naravne in ne vsebujejo konzervansov, želatine, žita, glutena, živalskih stranskih proizvodov in škroba, izdelane pa so iz čiste celuloze bora ali topol.

  

Informacije o varnosti:
Kapsule se ne smejo nahajati na neposredni sončni svetlobi, v vroči vodi ali v okoljih z visokimi temperaturami. Vsebina kapsul je odvisna od gostote, koncentracije in količine praška v polnilu.

POLNILNA OLJA?
Kapsule so izdelane za polnjenje s praškom, mnoge stranke pa jo že več let uporabljajo za polnjenje s tekočinami. Upoštevajte, da voda zmehča in razgradi material kapsule. Zato je vse kapsule, ki so polnjene s tekočinami z vsebnostjo vode, potrebno takoj zaužiti. Za posamezno polnjenje kapsul morate uporabiti kapalko ali pipeto. Po zaključku polnjenja kapsul, morate napolnjene kapsule hraniti pri nizki temperaturi. Večina tekočin bo zaradi tega postala gostejša in manj tekoča – zato bo manjša verjetnost puščanja na mestu, kjer sta telo in vrh kapsule združena.

Znamke, ki jih ponosno zastopamo

Steroplast     

Zdravje dom

PERCEPCIJA d.o.o.
Kal 9a, 8333 Semič

info@zdravjedom.com
+386 40 550 694