TeslaSinhron - Revolucija zdravja Učinke 15 minutne vadbe lahko primerjamo s poldrugo uro hoje v naravi. BREZPLAČNA DOSTAVA!.. Product #: TESLA Regular price: 57,30€ 57,30€ Na zalogi

TeslaSinhron - Revolucija zdravja

Koda: TESLA
Dobavljivost: Na zalogi

Cena: 69,90€

Tesla Sinhron - Energija. Sprostitev. Zdravje. Radost.

BREZPLAČNA DOSTAVA!

Ob redni vadbi boste imeli občutno več energije, hkrati pa je tudi dobra popotnica za normalno delovanje možganskih celic in uravnoteženo delovanje vseh notranjih organov. 

  • Masaža stopal (na tleh) in dlani (na mizi) telovadba in gibanje v sedečem položaju omogoča dinamično sedenje.
  • Priporočen čas vadbe 15 min dnevno, učinkuje podobno kot poldruga ura hoje v naravi.
  • Primerno za vsa starostna obdobja, tudi za šibkejše, gibalno omejene in tiste, ki imajo težave z ravnotežjem, pa tudi za športnike za sprostitev po napornih treningih
  • Ob redni vadbi se poveča nivo energije v celicah, delovanje ledvic, srca in vseh drugih notranjih organov.
  • Redna vadba občutno sprošča napetosti v telesu in odpravlja negativne posledice večurnega sedenja.
  • Enostavna uporaba in vzdrževanje.

Namenjen je vsem, ki si želijo izboljšati počutje, poskrbeti za lepši videz, zdravo kožo ter si hkrati zagotoviti lahke noge in dober spomin. Uporabnikom pomaga odpraviti negativne posledice sedenja, sočasno pa omogoča vadbo in masažo stopal v nihajočem magnetnem polju, kar še dodatno poveča učinkovitost celic in s tem boljšo oz. hitrejšo regeneracijo.

Produkt je nastal na podlagi odkritij Nikole Tesle in principov te blagovne znamke. Omogoča vadbo sede, tako doma kot na delovnem mestu, za računalnikom.

Telesna vadba sede je nov pristop za odpravo težav, ki so posledica pretežno sedečega načina življenja. Naprava TeslaSinhron je ustvarjena na osnovi dolgoletnih raziskav, izkušenj in spoznanj, ki sodobnemu človeku prvič omogoča spremembo pasivnega sedenja v dinamično sedenje z gibanjem in telesno vadbo. TeslaSinhron omogoča gibanje obeh nog, podobno kot pri hoji, in tudi gibanje rok, podobno kot pri nordijski hoji. Na ta način lahko sede ustrezno razgibamo stopala, gležnje, kolena, kolke, mišice nog in rok, gornje dele telesa, vrat, ramenske obroče, prsne in hrbtne mišice ter hrbtenico. Težavnost vadbe z različno oddaljenostjo naprave stopnjujemo v času vadbe. Napravo priporočamo tudi športnikom za sprostitev po napornih treningih.
 

Sestava

TeslaSinhron je sestavljen iz dveh samostojnih stopalk z masažnimi valjčki. Vezni člen omogoča nastavitev smeri kotaljkanja stopal po masažnih valjih iz paralelnega v gibanje pod različnimi koti. Lateralno gibanje krepi notranje stegenske mišice, medialno pa zunanje. Kombinacija stepanja in rolkanja je edinstvena saj krepi meča, gležnje, povečuje odzivnost stopalnega loka in gibljivost kolkov. Prisotnost silnic magnetnega polja na stopalkah je vedno v smeri sever jug, prečenje teh silnic zagotavlja celicam idealno delovanje membranske ali tako imenovane ionske črpalke.

 

Kaj je dobro vedeti o refleksni masaži stopal?

Stenske slike iz Kitajske in Egipta razkrivajo, da se masaža stopal z refleksno cono verjetno izvaja že več kot 4000 let.
Učinek refleksno-conske masaže stopal temelji na spodbujanju živčnih končičev na stopalu, kar pozitivno vpliva na celoten organizem. Masaža stopal z refleksno cono je sproščujoča, lajša bolečine in zdravi.

Mehanski učinki masaže “odstranijo” odmrle kožne celice in tako odpirajo kožne pore, kar omogoča normalno dihanje kože. Tako se v masažnem območju stimulira presnova.

TeslaSinhron omogoča edinstven način prijetne dnevne telesne vadbe sede doma ali na delu.

Vadba je primerna tudi za vsa starostna obdobja, za šibkejše, gibalno omejene in za vse, ki imajo težave z ravnotežjem. Rolkanje in stepanje je gibanje, telesna vadba in refleksna stimulacija hkrati. Ob vadbi bodite pozorni na pravilno sedenje. 

Masažno napravo lahko uporabljate bosi ali v nogavicah.

Priporočilo za najboljše rezultate

  • Priporočen čas vadbe je 15 minut dnevno, šest (6) dni v tednu.
  • Telesna vadba pred uživanjem hrane bistveno zmanjša prisotnost sladkorja v krvi.
  • Minimalni čas vadbe je vsaj pet (5) minut in naj ne presega 30 minut.
  • Učinke 15-minutne vadbe lahko primerjamo s poldrugo uro hoje v naravi.

  

Občutja

Ob redni vadbi se nivo energije v organizmu poveča, izboljša se delovanje ledvic, srca in vseh drugih notranjih organov.

Vadba vidno sprošča napetost v telesu, prinaša zadovoljstvo in svežino na obrazu. Zaradi izboljšane cirkulacije boste občutili močnejši utrip srca v ožilju v vaših nogah in drugod po telesu.

Naprava omogoča vadbo, ki sledi vsem principom ergoterapije, to je zdravljenja z gibanjem in telovadbo.

 

Vzdrževanje

Čiščenje in vzdrževanje Teslasinhron je narejen iz vrhunskih sintetičnih materialov, ki so človeku prijazni. Lahko ga operete in nato obrišite s suho, mehko krpo. V primeru, da TeslaSinhron uporablja več ljudi, ga preprosto dezifencirate z rakužilnim sprejem, ki ga kupite v drigeriji ali lekarni.

Znamke, ki jih ponosno zastopamo

Steroplast     

Zdravje dom

PERCEPCIJA d.o.o.
Kal 9a, 8333 Semič

info@zdravjedom.com
+386 40 550 694